Business Club
uni-run
2024/04/27 09:45:00
Включи се във второто издание на студентско бягане UniRun за гр. София.
Нека заедно покажем, че спортът е модерен сред младите!

Събитието ще се осъществи в сърцето на кв. Студентски град, а именно в парк “Студентски”.

Бягането ще стартира малко след детските площадки.

  • Целевата група на събитието ни са студенти и младежи на възраст между 18 и 26 г., които биха искали да бъдат по-активни физически.
  • Въпреки това, бягането е отворено за всички, които се чувстват млади по душа. Поради това няма да налагаме ограничения за възраст.
  • Всеки желаещ може да се включи в инициативата и да бяга за каузата.

Трасето обхваща две дестинации – 6 км. (2 обиколки по 3 км.) и 12 км. (4 обиколки по 3 км.).

Маршрутът започва от вътрешността на парка, като преминава през покрайнините му, около Техническия университет и се включва отново в парка. Трасето преминава по алеи с различна настилка – асфалт, павета и пръст. Като за по-лесно ориентиране и безопасност ще бъдат разположени множество конуси и ленти, които да очертаят пътя.

За безпрепятственото протичане на събитието, ще има доброволци на ключови локации, които да наблюдават и да напътстват участниците.

Научи повече за нашата кауза

ЗАЩОТО ЗАЕДНО НИЕ МОЖЕМ

  • Да провокираме младите хора да бъдат физически активни и да водят здравословен начин на живот
  • Да подкрепим слънчевите деца на България: Целим да подпомогнем развитието на децата със синдром на Даун чрез осигуряване на безплатни допълнителни терапии, дейности и занимания и да им дадем шанс за обучение, реализация, за качествен, независим и самостоятелен живот.  Ще работим съвместно с Фондация “Живот със Синдром на Даун”, за да променим негативните, обществени нагласи и предразсъдъците.
  • Да проведем различни гост-лекции в най-големите университети в гр. София: Лекциите ще бъдат насочени към здравословното хранене, необходимостта от спорт и как това се отразява върху кариерата.

РЕГИСТРАЦИЯ

Натисни бутона, за да се регистрираш и да участваш във второто издание на студенсткото бягане UNI RUN, а също и да помогнеш за добра кауза.

ПАРТНЬОРИ

© All rights reserved. Powered by Pixels.