businessclub.bg
корица
2023/04/29 09:45:00
Включи се в първото по рода си отворено студентско бягане за гр. София.
Нека заедно покажем, че спортът е модерен сред младите!

Събитието ще се осъществи в сърцето на кв. Студентски град, а именно в парк “Студентски”.

Бягането ще стартира малко след детските площадки.

  • Целевата група на събитието ни са студенти и младежи на възраст между 18 и 26 г., които биха искали да бъдат по-активни физически.
  • Въпреки това, бягането е отворено за всички, които се чувстват млади по душа. Поради това няма да налагаме ограничения за възраст.
  • Всеки желаещ може да се включи в инициативата и да бяга за каузата.

Дистанцията ще е 6 км, като ще включва 3 обиколки по посочения маршрут. Трасето преминава по алеи с различна настилка – асфалт, павета и пръст. Като за по-лесно ориентиране и безопасност ще бъдат разположени множество конуси  и  ленти, които да очертаят пътя.

За безпрепятственото протичане на събитието, ще има доброволци на ключови локации, които да наблюдават и да напътстват участниците.

Научи повече за нашата кауза

ЗАЩОТО ЗАЕДНО НИЕ МОЖЕМ

  • Да провокираме младите хора да бъдат физически активни и да водят здравословен начин на живот
  • Да закупим със събраните средства от такси участия и дарения спортни принадлежности за социалния дом “Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания“ в гр. Перник, кв. “Изток” и за “Дом за деца лишени от родителски грижи “Констанца Ляпчева” в гр. Долна Баня.

В домовете живеят над 20 малчугани, които също като нас обичат да спортуват през свободното си време, и на които ще предоставим възможност да разнообразят ежедневието си по активен начин.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА

СПОНСОР

ПАРТНЬОРИ

© All rights reserved. Powered by Pixels.